ГДЗ Английский язык 5 класс (Test Booklet) Spotlight Английский в фокусе Ваулина, Дули, Подоляко, Эванс

ГДЗ Английский язык 5 класс (Test Booklet) Spotlight Английский в фокусе Ваулина, Дули, Подоляко, Эванс

авторы: , , , .
издательство: "Просвещение"

Раздел:

Английский язык 5 класс (Test Booklet) Spotlight Английский в фокусе Ваулина. MID TEST (Modules 1-5). Номер №A

Choose the correct item.
e.g. Mary’s favourite _ is English.
A. group
B. grade
C. subject
1. Bill _ his homework in his room.
A. do
B. does
C. doing
2. Sue has got two _ in her pencil case.
A. pens
B. pen
C. eraser
3. Jane and Polly _ in the same class.
A. is
B. isn’t
C. are
4. There’s painting _ the wall.
A on
B. in
C. to
5. Miss Smith has got _ atlas on her desk.
A. a
B. an
C. two
6. Hi David. _ are you from?
A. When
B. Who
C. Where
7. This is Mike and Carla’s car. It’s _ car.
A. they’re
B. there
C. their
8. David has got a new _ in his kitchen.
A. cooker
B. wardrobe
C. washbasin
9. My mum washes the dishes in the _ .
A. washbasin
B. bath
C. sink
10. The sofa is _ the window.
A. on
B. under
C. in
11. _ you got new trainers on?
A. Do
B. Are
C. Have
12. Tim’s good student. He’s _ .
A. noisy
B. clever
C. naughty
13. My baby sister _ walk yet.
A. can
B. don’t
C. can’t
14. Has _ got a pen?
A. he
B. we
C. they
15. Mark makes me laugh. He’s so _ .
A. funny
B. noisy
C. naughty
16. How are you? _ !
A. Fine, thanks
B. Nice to meet you
C. See you later
17. Where are they from? They’re from _ .
A. Canadian
B. American
C. Japan
18. My mum is an actress. _ films are great!
A. His
B. She
C. Her
19. This is my house. It belongs to _ .
A. my
B. me
C. them
20. How old are the girls? _ 12 and 14.
A. Their
B. There
C. They’re
21. Yes, there _ five rooms in my flat.
A. is
B. aren’t
C. are
22. I take pictures with my _ .
A. camera
B. CD
C. watch
23. Miss Smith is British. _ from the UK.
A. He’s
B. Her’s
C. She’s
24. Patty and I are twins. _ birthday is on 6th May.
A. Us
B. Our
C. My
25. Polly _ a broken wing.
A. has got
B. have got
C. is got
26. _ your home address?
A. How’s
B. What’s
C. Where’s
27. Where do you live? I live _ New York City.
A. over
B. in
C. on
28. Fred is short and _ .
A. tall
B. long
C. plump
29. _ are his trainers.
A. Those
B. This
C. That
30. A monkey can _ noisy.
A. is
B. are
C. be

Решение

Перевод задания
Выберите правильный вариант.
например: Любимый _ Мэри − английский.
A. группа
В. сорт
C. предмет
1. Билл _ его домашнее задание в своей комнате.
A. do
B. does
C. doing
2. У Сью в пенале два _.
A. pens
B. pen
C. eraser
3. Джейн и Полли _ в одном классе.
A. is
B. isn’t
C. are
4. Картина висит _ стена.
A on
B. in
C. to
5. У мисс Смит на столе лежит _ атлас.
A. a
B. an
C. two
6. Привет, Дэвид. _ ты из?
A. When
B. Who
C. Where
7. Это машина Майка и Карлы. Это _ машина.
A. they’re
B. there
C. their
8. У Дэвида есть новый _ на кухне.
A. кухонная плита
B. шкаф
C. раковина
9. Моя мама моет посуду в _.
A. умывальник
B. ванная
C. раковина
10. Диван стоит _ окно.
A. on
B. under
C. in
11. _ у тебя новые кроссовки?
A. Do
B. Are
C. Have
12. Тим хороший ученик. Он _.
A. шумный
B. умный
C. непослушный
13. Моя младшая сестра _ еще ходить.
A. can
B. don’t
C. can’t
14. Has _ ручку?
A. he
B. we
C. they
15. Марк меня смешит. Он такой _ .
A. funny
B. noisy
C. naughty
16. Как твои дела? _!
А. Хорошо, спасибо
В. Приятно познакомиться
C. Увидимся позже
17. Откуда они? Они из _ .
A. Canadian
B. American
C. Japan
18. Моя мама − актриса. _ фильмы отличные!
A. His
B. She
C. Her
19. Это мой дом. Он принадлежит _ .
A. my
B. me
C. them
20. Сколько лет девочкам? _ 12 и 14.
A. Their
B. There
C. They’re
21. Да, в моей квартире _ пять комнат.
A. is
B. aren’t
C. are
22. Я фотографирую своим _.
А. фотоаппарат
B. CD
C. часы
23. Мисс Смит − британка. _ из Великобритании.
A. He’s
B. Her’s
C. She’s
24. Мы с Пэтти близнецы. _ день рождения 6 мая.
A. Us
B. Our
C. My
25. Полли _ сломанное крыло.
A. has got
B. have got
C. is got
26. _ ваш домашний адрес?
A. How’s
B. What’s
C. Where’s
27. Где вы живете? Я живу _ Нью−Йорк.
A. over
B. in
C. on
28. Фред невысокий и _ .
A. tall
B. long
C. plump
29. _ его кроссовки.
A. Those
B. This
C. That
30. Обезьяна может _ шумной.
A. is
B. are
C. be
 
ОТВЕТ
1 – B, 2 – A, 3 – C, 4 – A, 5 – B, 6 – C, 7 – C, 8 – A, 9 – C, 10 – B,11 – C, 12 – B, 13 – C, 14 – A, 15 – A, 16 – A, 17 – C, 18 – C, 19 – B, 20 – C, 21 – C, 22 – A, 23 – C, 24 – B, 25 – A, 26 – B, 27 – B, 28 – C, 29 – A, 30 – C.
1. Bill does his homework in his room.
2. Sue has got two pens in her pencil case.
3. Jane and Polly are in the same class.
4. There’s painting on the wall.
5. Miss Smith has got an atlas on her desk.
6. Hi David. Where are you from?
7. This is Mike and Carla’s car. It’s their car.
8. David has got a new cooker in his kitchen.
9. My mum washes the dishes in the sink.
10. The sofa is under the window.
11. Have you got new trainers on?
12. Tim’s good student. He’s clever.
13. My baby sister can’t walk yet.
14. Has he got a pen?
15. Mark makes me laugh. He’s so funny.
16. How are you? Fine, thanks!
17. Where are they from? They’re from Japan.
18. My mum is an actress. Her films are great!
19. This is my house. It belongs to me.
20. How old are the girls? They’re 12 and 14.
21. Yes, there are five rooms in my flat.
22. I take pictures with my camera.
23. Miss Smith is British. She’s from the UK.
24. Patty and I are twins. Our birthday is on 6th May.
25. Polly has got a broken wing.
26. What’s your home address?
27. Where do you live? I live in New York City.
28. Fred is short and plump.
29. Those are his trainers.
30. A monkey can be noisy.
 
Перевод ответа
1. Билл делает уроки в своей комнате.
2. У Сью в пенале две ручки.
3. Джейн и Полли учатся в одном классе.
4. На стене висит картина.
5. У мисс Смит на столе есть атлас.
6. Привет, Дэвид. Откуда ты?
7. Это машина Майка и Карлы. Это их машина.
8. У Дэвида на кухне новая плита.
9. Моя мама моет посуду в раковине.
10. Диван стоит под окном.
11. Есть ли у вас новые кроссовки?
12. Тим хорошо учится. Он умный.
13. Моя младшая сестра еще не может ходить.
14. У него есть ручка?
15. Марк меня смешит. Он такой забавный.
16. Как дела? Хорошо, спасибо!
17. Откуда они? Они из Японии.
18. Моя мама − актриса. Ее фильмы великолепны!
19. Это мой дом. Это принадлежит мне.
20. Сколько лет девочкам? Им 12 и 14 лет.
21. Да, в моей квартире пять комнат.
22. Я фотографирую на камеру.
23. Мисс Смит − британка. Она из Великобритании.
24. Мы с Пэтти близнецы. Наш день рождения − 6 мая.
25. У Полли сломано крыло.
26. Какой у вас домашний адрес?
27. Где ты живешь? Я живу в Нью−Йорке.
28. Фред невысокий и пухлый.
29. Это его кроссовки.
30. Обезьяна может быть шумной.




Посмотреть глоссарий
Instagram line