ГДЗ Английский язык 5 класс (Test Booklet) Spotlight Английский в фокусе Ваулина, Дули, Подоляко, Эванс

ГДЗ Английский язык 5 класс (Test Booklet) Spotlight Английский в фокусе Ваулина, Дули, Подоляко, Эванс

авторы: , , , .
издательство: "Просвещение"

Раздел:

Английский язык 5 класс (Test Booklet) Spotlight Английский в фокусе Ваулина. TEST 7 A (Module 7). Номер №G

Read the email below and choose the best answer A, B or C for each space.
Dear Julie,
Hi! How e.g. are you? I am here in Milan 46) _ my family and we 47) _ a great time. We are staying 48) _ a nice hotel near the centre so we can walk everywhere. In the 49) _ we wake up very early and have breakfast at the hotel restaurant. Then we 50) _ to see the city. It is very beautiful. We 51) _ to different places every day and take lots of pictures. 52) _ food is very nice too! I love Risotto alla Millanese and I have 53) _ every day. The weather is sunny and warm. 54) _ , I am wearing a T−shirt and shorts! What about you? 55) _ a good holiday?
See you soon,
Mary
e.g.
A. is
B. am
C. are
46.
A. with
B. for
C. of
47.
A. are having
B. have
C. is having
48.
A. on
B. in
C. under
49.
A. mornings
B. afternoons
C. evenings
50.
A. goes
B. are going
C. go
51.
A. are going
B. goes
C. go
52.
A. A
B. The
C. This
53.
A. her
B. it
C. him
54.
A. Always
B. At the moment
C. Every day
54.
A. Do you have
B. Are you having
C. Have you got

Решение

Перевод задания
Прочтите электронное письмо ниже и выберите лучший ответ A, B или C для каждого поля.
Дорогая Джули,
Здравствуй! Как например, ты? Я здесь, в Милане 46) _ моя семья и мы 47) _ прекрасно время. Мы остановились 48) _ хорошем отеле недалеко от центра, поэтому мы можем везде гулять. В 49) _ мы просыпаемся очень рано и завтракаем в ресторане отеля. Потом мы 50) _ смотреть город. Он очень красивый. Мы 51) _ каждый день ходим в разные места и делаем много снимков. 52) _ еда тоже очень хорошая! Я люблю Risotto alla Millanese, и у меня есть 53) _ каждый день. Погода солнечная и теплая. 54) _, на мне футболка и шорты! А вы? 55) _ хорошие каникулы?
До скорой встречи,
Мэри
например:
A. is
B. am
C. are
46.
A. with
B. for
C. of
47.
A. are having
B. have
C. is having
48.
A. on
B. in
C. under
49.
A. mornings
B. afternoons
C. evenings
50.
A. goes
B. are going
C. go
51.
A. are going
B. goes
C. go
52.
A. A
B. The
C. This
53.
A. her
B. it
C. him
54.
A. Always
B. At the moment
C. Every day
54.
A. Do you have
B. Are you having
C. Have you got
 
ОТВЕТ
46 – A, 47 – A, 48 – B, 49 – A, 50 – C, 51 – C, 52 – B, 53 – B, 54 – B, 55 – B.
Dear Julie,
Hi! How are you? I am here in Milan 46) with my family and we 47) are having a great time. We are staying 48) in a nice hotel near the centre so we can walk everywhere. In the 49) mornings we wake up very early and have breakfast at the hotel restaurant. Then we 50) go to see the city. It is very beautiful. We 51) go to different places every day and take lots of pictures. 52) The food is very nice too! I love Risotto alla Millanese and I have 53) it every day. The weather is sunny and warm. 54) At the moment, I am wearing a T−shirt and shorts! What about you? 55) Are you having a good holiday?
See you soon,
Mary
 
Перевод ответа
Дорогая Джули,
Здравствуй! Как твои дела? Я здесь, в Милане 46) с семьей, а мы прекрасно 47) проводим время. Мы остановились 48) в хорошем отеле недалеко от центра, так что мы можем везде гулять. По 49) утрам мы просыпаемся очень рано и завтракаем в ресторане отеля. Потом мы 50) едем смотреть город. Он очень красивый. Мы каждый день 51) ходим в разные места и делаем много снимков. 52) Еда тоже очень хорошая! Я люблю Risotto alla Millanese, и я ем 53) его каждый день. Погода солнечная и теплая. 54) На данный момент на мне футболка и шорты! А вы? 55) У тебя хороший отпуск?
До скорой встречи,
Мэри




Посмотреть глоссарий
Instagram line