ГДЗ Английский язык 6 класс Spotlight Test Booklet Английский в фокусе Ваулина, Дули, Подоляко, Эванс

ГДЗ Английский язык 6 класс Spotlight Test Booklet Английский в фокусе Ваулина, Дули, Подоляко, Эванс

авторы: , , , .
издательство: "Просвещение"

Раздел:

Английский язык 6 класс Spotlight Test Booklet Английский в фокусе Ваулина. MID TEST (Modules 1-5). Номер №A

Choose the correct item.
1. I am going to the _ to buy stamps.
A. toy shop
B. sports shop
C. post office
2. Is that _ new car?
A. there
B. theirs
C. their
3. Why don’t you come _ for a coffee?
A. up
B. down
C. over
4. My brother _ go out alone; he’s only three.
A. isn’t
B. hasn’t
C. can’t
5. There are _ cushions on the sofa.
A. any
B. some
C. an
6. She _ take the bus to school; she walk.
A. don’t
B. does
C. doesn’t
7. The _ on her identification card is 15607.
A. full name
B. expiry date
C. telephone number
8. We watch “The Simpsons” every night. We _ miss it.
A. always
B. never
C. sometimes
9. I’ll _ lunch while you’re at the shops.
A. makes
B. make
C. do
10. We’ll _ a special dish for John’s birthday.
A. do
B. has
C. make
11. “What’s the date today?” “I think it’s _ .”
A. 25th July
B. Tuesday
C. 1999
12. They _ the washing up now.
A. are doing
B. do
C. does
13. Pedro is from Barcelona; he is _ .
A. Spanish
B. Spain
C. Spaniard
14. “Is the food good?” “_ special.”
A. Something
B. Anything
C. Nothing
15. Why don’t we meet _ 7 o’clock?
A. on
B. at
C. in
16. “What time is it?” “It’s half _ five.”
A. to
B. thirty
C. past
17. “_ do you like my new dress?” “It’s lovely!”
A. When
B. How
C. Why
18. There’s a cinema _ to the library.
A. opposite
B. next
C. behind
19. Why aren’t there _ chairs in the kitchen?
A. a
B. some
C. any
20. Don’t touch that! It’s _ .
A. yours
B. my
C. mine
21. “What’s your _?” “15 Willow Avenue.”
A. date
B. birthday
C. address
22. _ the evening, I do my homework.
A. At
B. In
C. On
23. My favourite _ is on TV tonight.
A. sitcom
B. fiction
C. music
24. _ me, is the library on this street?
A. Sorry
B. Excuse
C. Welcome
25. “What’s your father’s _ ?” “He’s a doctor.”
A. full name
B. team
C. occupation
26. Then you turn right _ the traffic lights.
A. in
B. at
C. on
27. _ your home address?
A. What’s
B. Where’s
C. How’s
28. How many brothers _ Jimmy got?
A. has
B. is
C. have
29. “What is your _?” “I’m Canadian.”
A. postcode
B. nationality
C. full name
30. How _ do you go to out with friends?
A. usually
B. rarely
C. often

Решение

Перевод задания
Выберите правильный пункт.
1. Я иду в _ , чтобы купить марки.
A. магазин игрушек
B. спортивный магазин
C. почтовое отделение
2. Это _ новый автомобиль?
A. there
B. theirs
C. their
3. Почему бы вам не прийти _ на чашечку кофе?
A. up
B. down
C. over
4. Мой брат _ ходит один; ему всего три года.
A. isn’t
B. hasn’t
C. can’t
5. На диване есть _ подушки.
A. any
B. some
C. an
6. Она _ ездит в школу на автобусе; она ходит пешком.
A. don’t
B. does
C. doesn’t
7. _ на ее удостоверении личности−15607.
A. full name
B. expiry date
C. telephone number
8. Мы смотрим «Симпсонов» каждый вечер. Мы _ пропускать их.
A. always
B. never
C. sometimes
9. Я буду _ обед, пока ты будешь в магазинах.
A. makes
B. make
C. do
10. Мы _ специальное блюдо на день рождения Джона.
A. do
B. has
C. make
11. «Какое сегодня число?» «Я думаю, сегодня _ .»
A. 25th July
B. Tuesday
C. 1999
12. Они _ сейчас мойка посуды.
A. are doing
B. do
C. does
13. Педро – из Барселоны; он − _ .
A. Spanish
B. Spain
C. Spaniard
14. «Еда хорошая?» «_ особенный.»
A. Something
B. Anything
C. Nothing
15. Почему бы нам не встретиться _ 7 часов?
A. on
B. at
C. in
16. «Который сейчас час?» «Сейчас половина _ пять».
A. to
B. thirty
C. past
17. «_ тебе нравится мое новое платье?» «Оно прекрасно!»
A. When
B. How
C. Why
18. _ библиотека есть кинотеатр.
A. opposite
B. next
C. behind
19. Почему на кухне нет _ стульев?
A. a
B. some
C. any
20. Не трогай это! Это _ .
A. yours
B. my
C. mine
21. «Какой ваш _?» «Уиллоу−авеню, 15
A. date
B. birthday
C. address
22. _ вечерами я делаю домашнее задание.
A. At
B. In
C. On
23. Мой любимый _ сегодня вечером по телевизору.
A. sitcom
B. fiction
C. music
24. _ меня, библиотека на этой улице?
A. Sorry
B. Excuse
C. Welcome
25. «А какое у твоего отца _?» «Он врач.»
A. full name
B. team
C. occupation
26. Затем вы поворачиваете направо _ светофор.
A. in
B. at
C. on
27. _ ваш домашний адрес?
A. What’s
B. Where’s
C. How’s
28. Сколько братьев _ у Джимми?
A. has
B. is
C. have
29. «Какой у вас _?» «Я − канадец.»
A. postcode
B. nationality
C. full name
30. Как _ ты гуляешь с друзьями?
A. usually
B. rarely
C. often
 
ОТВЕТ
1 – C, 2 – C, 3 – C, 4 – C, 5 – B, 6 – C, 7 – B, 8 – B, 9 – B, 10 – C, 11 – A, 12 – A, 13 – A, 14 – C, 15 – B, 16 – C, 17 – B, 18 – B, 19 – C, 20 – C, 21 – C, 22 – B, 23 – A, 24 – B, 25 – C, 26 – B, 27 – A, 28 – A, 29 – B, 30 – C.
1. I am going to the post office to buy stamps.
2. Is that their new car?
3. Why don’t you come over for a coffee?
4. My brother can’t go out alone; he’s only three.
5. There are some cushions on the sofa.
6. She doesn’t take the bus to school; she walk.
7. The expiry date on her identification card is 15607.
8. We watch “The Simpsons” every night. We never miss it.
9. I’ll make lunch while you’re at the shops.
10. We’ll make a special dish for John’s birthday.
11. “What’s the date today?” “I think it’s 25th July.”
12. They are doing the washing up now.
13. Pedro is from Barcelona; he is Spanish.
14. “Is the food good?” “Nothing special.”
15. Why don’t we meet at 7 o’clock?
16. “What time is it?” “It’s half past five.”
17. “How do you like my new dress?” “It’s lovely!”
18. There’s a cinema next to the library.
19. Why aren’t there any chairs in the kitchen?
20. Don’t touch that! It’s mine.
21. “What’s your address?” “15 Willow Avenue.”
22. In the evening, I do my homework.
23. My favourite sitcom is on TV tonight.
24. Excuse me, is the library on this street?
25. “What’s your father’s occupation?” “He’s a doctor.”
26. Then you turn right at the traffic lights.
27. What’s your home address?
28. How many brothers has Jimmy got?
29. “What is your nationality?” “I’m Canadian.”
30. How often do you go to out with friends?
 
Перевод ответа
1. Я иду на почту покупать марки.
2. Это их новая машина?
3. Почему бы тебе не зайти на кофе?
4. Мой брат не может выходить один; ему всего три года.
5. На диване есть подушки.
6. Она не ездит в школу на автобусе; она ходит пешком.
7. Срок действия ее удостоверения личности − 15607.
8. Мы смотрим «Симпсонов» каждую ночь. Мы никогда этого не пропускаем.
9. Я приготовлю обед, пока ты в магазине.
10. На день рождения Джона мы приготовим особое блюдо.
11. «Какой сегодня день?» «Я думаю, 25 июля».
12. Сейчас они моют посуду.
13. Педро из Барселоны; он − испанец.
14. «Еда хорошая?» «Ничего особенного.»
15. Почему бы нам не встретиться в 7 часов?
16. «Который час?» «Сейчас половина шестого.»
17. «Как тебе мое новое платье?» «Оно прекрасно!»
18. Рядом с библиотекой есть кинотеатр.
19. Почему на кухне нет стульев?
20. Не трогай это! Это мое.
21. «Какой у вас адрес?» «Уиллоу−авеню, 15».
22. По вечерам я делаю домашнее задание.
23. Мой любимый ситком сегодня показывают по телевизору.
24. Простите, а на этой улице есть библиотека?
25. «Чем занимается твой отец?» «Он врач.»
26. Затем на светофоре поверните направо.
27. Какой у вас домашний адрес?
28. Сколько братьев у Джимми?
29. «Кто ты по национальности?» «Я − канадец.»
30. Как часто вы гуляете с друзьями?




Instagram line