ГДЗ Английский язык 6 класс Spotlight Test Booklet Английский в фокусе Ваулина, Дули, Подоляко, Эванс

ГДЗ Английский язык 6 класс Spotlight Test Booklet Английский в фокусе Ваулина, Дули, Подоляко, Эванс

авторы: , , , .
издательство: "Просвещение"

Раздел:

Английский язык 6 класс Spotlight Test Booklet Английский в фокусе Ваулина. Exit Test (Module 1-10). Номер №A

Choose the correct item.
1. Brendan has got a _ brother.
A. double
B. twice
C. twin
2. It’s my birthday _ 5th August.
A. at
B. in
C. on
3. The _ is in the kitchen.
A. bathtub
B. fridge
C. bookcase
4. There is _ food in the cupboard.
A. any
B. a
C. some
5. June is the _ month of the year.
A. sixth
B. six
C. sixteen
6. They usually go to school _ foot.
A. in
B. on
C. by
7. I can drive a car but I _ fly a plane.
A. don’t know
B. can’t
C. can to
8. Wear your coat, scarf and gloves. It’s _ cold.
A. freezing
B. boiling
C. pouring
9. Watch _ ! There’s a motorbike coming.
A. up
B. out
C. over
10. Do you _ your teeth every day?
A. wash
B. brush
C. do
11. Does he _ history at school?
A. teaches
B. teach
C. teaching
12. John is very worried _ his son.
A. at
B. about
C. of
13. Frank _ his homework at the moment.
A. is making
B. is doing
C. does
14. On Christmas Day, we all _ gifts.
A. transfer
B. exchange
C. change
15. Let’s watch the firework _ .
A. display
B. show
C. programme
16. How _ some pizza?
A. like
B. many
C. about
17. We go on a school _ once a year.
A. travel
B. journey
C. trip
18. They often _ camping at the weekend.
A. do
B. play
C. go
19. Chess and backgammon are both _ games.
A. table
B. bored
C. board
20. We were afraid to swim in the _ river.
A. polluted
B. deserted
C. clean
21. Did they _ home early last night?
A. arrived
B. arrives
C. arrive
22. I _ at the door but no one answered.
A. knocked
B. hit
C. rang
23. We met ten years _ .
A. gone
B. ago
C. past
24. Be quiet! You _ make noise.
A. mustn’t
B. must
C. can
25. I’m not _ to go to the cinema tonight.
A. will
B. would
C. going
26. We had a nice picnic in the _ .
A. restaurant
B. stadium
C. park
27. A lion is _ than an elephant.
A. smaller
B. smallest
C. small
28. Jim does bodybuilding at the sports _ .
A. place
B. room
C. centre
29. What are the _ of the game?
A. laws
B. rules
C. guides
30. You’re on holiday. You _ wake up early.
A. have to
B. needn’t
C. mustn’t

Решение

Перевод задания
Выберите правильный вариант.
1. У Брендана есть брат _ .
A. double
B. twice
C. twin
2. Мой день рождения _ 5го августа.
A. at
B. in
C. on
3. _ находится на кухне.
A. bathtub
B. fridge
C. bookcase
4. В шкафу есть _ еда.
A. any
B. a
C. some
5. Июнь − _ месяц года.
A. sixth
B. six
C. sixteen
6. Они обычно ходят в школу _ ступня ноги.
A. in
B. on
C. by
7. Я могу водить машину, но я _ управлять самолетом.
A. don’t know
B. can’t
C. can to
8. Одень свое пальто, шарф и перчатки. Сейчас _ холодно.
A. freezing
B. boiling
C. pouring
9. Смотри _ ! Мотоцикл едет.
A. up
B. out
C. over
10. Ты _ свои зубы каждый день?
A. wash
B. brush
C. do
11. Он _ историю в школе?
A. teaches
B. teach
C. teaching
12. Джон очень беспокоится _ его сын.
A. at
B. about
C. of
13. Фрэнк _ его домашняя работа сейчас.
A. is making
B. is doing
C. does
14. На Рождество, мы все _ подарки.
A. transfer
B. exchange
C. change
15. Давайте посмотрим фейерверк _ .
A. display
B. show
C. programme
16. Как _ немного пиццы?
A. like
B. many
C. about
17. Мы ездим в школьный _ один раз в год.
A. travel
B. journey
C. trip
18. Они часто _ в лагерь по выходным.
A. do
B. play
C. go
19. Шахматы и нарды − обе _ игры.
A. table
B. bored
C. board
20. Мы боялись купаться в _ реке.
A. polluted
B. deserted
C. clean
21. Они _ домой рано вчера вечером?
A. arrived
B. arrives
C. arrive
22. Я _ в дверь, но никто не ответил.
A. knocked
B. hit
C. rang
23. Мы встретились 10 лет _ .
A. gone
B. ago
C. past
24. Тише! Ты _ шуметь.
A. mustn’t
B. must
C. can
25. Я не _ пойти в кино сегодня вечером.
A. will
B. would
C. going
26. У нас был замечательный пикник в _ .
A. restaurant
B. stadium
C. park
27. Лев _ , чем слон.
A. smaller
B. smallest
C. small
28. Джим занимается бодибилдингом в спортивном _ .
A. place
B. room
C. centre
29. Какие _ игры?
A. laws
B. rules
C. guides
30. Ты на каникулах. Ты _ просыпаться рано.
A. have to
B. needn’t
C. mustn’t
 
ОТВЕТ
1 – C, 2 – C, 3 – B, 4 – C, 5 – A, 6 – B, 7 – B, 8 – A, 9 – B, 10 – B, 11 – B, 12 – B, 13 – B, 14 – B, 15 – A, 16 – C, 17 – C, 18 – C, 19 – C, 20 – A, 21 – C, 22 – A, 23 – B, 24 – A, 25 – C, 26 – C, 27 – A, 28 – C, 29 – B, 30 – B.
1. Brendan has got a twin brother.
2. It’s my birthday on 5th August.
3. The fridge is in the kitchen.
4. There is some food in the cupboard.
5. June is the sixth month of the year.
6. They usually go to school on foot.
7. I can drive a car but I can’t fly a plane.
8. Wear your coat, scarf and gloves. It’s freezing cold.
9. Watch out! There’s a motorbike coming.
10. Do you brush your teeth every day?
11. Does he teach history at school?
12. John is very worried about his son.
13. Frank is doing his homework at the moment.
14. On Christmas Day, we all exchange gifts.
15. Let’s watch the firework display.
16. How about some pizza?
17. We go on a school trip once a year.
18. They often go camping at the weekend.
19. Chess and backgammon are both board games.
20. We were afraid to swim in the polluted river.
21. Did they arrive home early last night?
22. I knocked at the door but no one answered.
23. We met ten years ago.
24. Be quiet! You mustn’t make noise.
25. I’m not going to go to the cinema tonight.
26. We had a nice picnic in the park.
27. A lion is smaller than an elephant.
28. Jim does bodybuilding at the sports centre.
29. What are the rules of the game?
30. You’re on holiday. You needn’t wake up early.
 
Перевод ответа
1. У Брендана есть брат−близнец.
2. У меня день рождения 5 августа.
3. Холодильник находится на кухне.
4. В шкафу есть немного еды.
5. Июнь − шестой месяц в году.
6. Обычно они ходят в школу пешком.
7. Я могу водить машину, но не умею управлять самолетом.
8. Наденьте пальто, шарф и перчатки. Очень холодно.
9. Осторожно! Едет мотоцикл.
10. Вы чистите зубы каждый день?
11. Он преподает историю в школе?
12. Джон очень переживает за своего сына.
13. Фрэнк в данный момент делает уроки.
14. В Рождество мы все обмениваемся подарками.
15. Давайте посмотрим на фейерверк.
16. Как насчет пиццы?
17. Мы ездим в школьную поездку раз в год.
18. Они часто ходят в походы по выходным.
19. Шахматы и нарды − это настольные игры.
20. Мы боялись купаться в загрязненной реке.
21. Они приехали домой рано вчера вечером?
22. Я постучал в дверь, но никто не ответил.
23. Мы познакомились десять лет назад.
24. Тихо! Вы не должны шуметь.
25. Я не собираюсь идти сегодня в кино.
26. Мы устроили хороший пикник в парке.
27. Лев меньше слона.
28. Джим занимается бодибилдингом в спортивном центре.
29. Каковы правила игры?
30. Ты на каникулах. Тебе не нужно рано вставать.




Instagram line