ГДЗ Английский язык рабочая тетрадь 6 класс Биболетова, Денисенко, Трубанева

ГДЗ Английский язык рабочая тетрадь 6 класс Биболетова, Денисенко, Трубанева

авторы: , , .
издательство: "Дрофа"

Раздел:

Английский язык ENJOY ENGLISH Английский с удовольствием (рабочая тетрадь) 6 класс Биболетова. Unit 2. Номер №2

Choose the correct answer.
Example: London Zoo is one ... the oldest zoos in the world.
a) of
b) for
c) to
1. You can play chess instead ... me if you want.
a) for
b) of
c) to
2. More than 7,000 kinds ... animals live in Moscow Zoo.
a) for
b) from
c) of
3. There are ... apricots on the plate.
a) a few
b) a little
c) little
4. We’ve got ... orange juice in the fridge.
a) a few
b) a little
c) many
5. Is there ... strawberry jam in the cupboard? − Yes, there is some.
a) some
b) any
c) a
6. Would you like ... coffee?
a) some
b) any
c) a
7. Where are Jim and Henry? They ... the New Year tree in the living room.
a) decorate
b) are decorating
c) decorated
8. Yesterday the friends ... to the zoo.
a) go
b) have gone
c) went
9. There are a lot of different clubs at school. But Ann ... any club yet.
a) hasn’t joined
b) doesn’t join
c) didn’t join
10. The performance was a great success, ...?
a) didn’t it
b) was it
c) wasn’t it

Решение

Перевод задания
Выбери привальный ответ
Пример: Лондонский зоопарк − один ... старейшие зоопарки в мире.
a) of
b) for
c) to
1. Вместо этого ты можешь сыграть в шахматы ... меня, если хочешь.
a) for
b) of
c) to
2. В Московском зоопарке обитает более 7000 видов ... животных.
a) for
b) from
c) of
3. На тарелке ... абрикосы.
a) a few
b) a little
c) little
4. У нас в холодильнике ... апельсиновый сок.
a) a few
b) a little
c) many
5. В шкафу есть ... клубничное варенье? − Да есть некоторые.
a) some
b) any
c) a
6. Не хотите ли вы ... кофе?
a) some
b) any
c) a
7. Где Джим и Генри? Они ... новогодняя елка в гостиной.
a) decorate
b) are decorating
c) decorated
8. Yesterday the friends ... to the zoo.
a) go
b) have gone
c) went
9. В школе много разных клубов. Но Энн ... никакой клуб пока.
a) hasn’t joined
b) doesn’t join
c) didn’t join
10. Спектакль имел большой успех, ...?
a) didn’t it
b) was it
c) wasn’t it
 
ОТВЕТ
1 – b, 2 – c, 3 – a, 4 – b, 5 – b, 6 – a, 7 – b, 8 – c, 9 – a, 10 – c.
1. You can play chess instead of me if you want.
2. More than 7,000 kinds of animals live in Moscow Zoo.
3. There are a few apricots on the plate.
4. We’ve got a little orange juice in the fridge.
5. Is there any strawberry jam in the cupboard? − Yes, there is some.
6. Would you like some coffee?
7. Where are Jim and Henry? They are decorating the New Year tree in the living room.
8. Yesterday the friends went to the zoo.
9. There are a lot of different clubs at school. But Ann hasn’t joined any club yet.
10. The performance was a great success, wasn’t it?
 
Перевод ответа
1. Вы можете играть в шахматы вместо меня, если хотите.
2. В Московском зоопарке обитает более 7000 видов животных.
3. На тарелке несколько абрикосов.
4. У нас в холодильнике немного апельсинового сока.
5. Есть ли в шкафу клубничное варенье? – Да, есть немного.
6. Хотите кофе?
7. Где Джим и Генри? Они украшают новогоднюю елку в гостиной.
8. Вчера друзья ходили в зоопарк.
9. В школе много разных клубов. Но Энн еще не вступила ни в один клуб.
10. Спектакль имел большой успех, не так ли?




Instagram line