ГДЗ Английский язык рабочая тетрадь 6 класс Биболетова, Денисенко, Трубанева

ГДЗ Английский язык рабочая тетрадь 6 класс Биболетова, Денисенко, Трубанева

авторы: , , .
издательство: "Дрофа"

Раздел:

Английский язык ENJOY ENGLISH Английский с удовольствием (рабочая тетрадь) 6 класс Биболетова. Unit 1. Номер №3

Choose the correct answer.
Example: What is the town famous ...?
a) for
b) of
c) at
1. They did a lot to make me feel ... home.
a) in
b) at
c) for
2. The competition was held ... honour of the great sportsman.
a) on
b) in
c) at
3. Would you like ... apple juice?
a) an
b) some
c) any
4. There isn’t ... information about the museum in the guidebook.
a) an
b) some
c) any
5. Mount Everest is ... than Mount Elbrus.
a) high
b) higher
c) highest
6. Rome is one of the ... cities in Europe.
a) beautiful
b) more beautiful
c) most beautiful
7. I think Science is ... more difficult than Maths or I.T.
a) many
b) much
c) a lot of
8. I have just seen the sportsman ... has won the Championship.
a) who
b) which
c) −
9. You have never been to France, ...?
a) haven’t you
b) have you
c) are you
10. Ann is going to take part in the cycling trip, ...?
a) is she
b) isn’t Ann
c) isn’t she

Решение

Перевод задания
Выбери правильный ответ.
Example: Этот город знаменит ...?
a) for
b) of
c) at
1. Они многое сделали, чтобы я почувствовал ... дом.
a) in
b) at
c) for
2. Соревнования прошли ... честь великого спортсмена..
a) on
b) in
c) at
3. Хочешь ... яблочного сока?
a) an
b) some
c) any
4. В путеводителе нет ... информации о музее.
a) an
b) some
c) any
5. Эверест ... чем Эльбрус.
a) high
b) higher
c) highest
6. Рим − один из ... городов Европы.
a) beautiful
b) more beautiful
c) most beautiful
7. Я думаю, что естествознание ... сложнее математики или информатики.
a) many
b) much
c) a lot of
8. Я только что видел спортсмена ... выиграл чемпионат.
a) who
b) which
c) −
9. Вы никогда не были во Франции, ...?
a) haven’t you
b) have you
c) are you
10. Энн собирается принять участие в велосипедном путешествии, ...?
a) is she
b) isn’t Ann
c) isn’t she
 
ОТВЕТ
1 – b, 2 – b, 3 – b, 4 – c, 5 – b, 6 – c, 7 – b, 8 – a, 9 – b, 10 – c.
1. They did a lot to make me feel at home.
2. The competition was held in honour of the great sportsman.
3. Would you like some apple juice?
4. There isn’t any information about the museum in the guidebook.
5. Mount Everest is higher than Mount Elbrus.
6. Rome is one of the most beautiful cities in Europe.
7. I think Science is much more difficult than Maths or I.T.
8. I have just seen the sportsman who has won the Championship.
9. You have never been to France, have you?
10. Ann is going to take part in the cycling trip, isn’t she?
 
Перевод ответа
1. Они сделали многое, чтобы я почувствовал себя как дома.
2. Соревнования проводились в честь великого спортсмена.
3. Хотите яблочного сока?
4. В путеводителе нет информации о музее.
5. Гора Эверест выше Эльбруса.
6. Рим − один из красивейших городов Европы.
7. Я думаю, что естествознание намного сложнее, чем математика или ИТ.
8. Я только что увидел спортсмена, выигравшего чемпионат.
9. Вы никогда не были во Франции?
10. Энн собирается поехать в велосипедное путешествие, не так ли?



Instagram line